Тендер на розробку електронних сервісів

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ЛІКИ КОНТРОЛЬ” ЄДРПОУ 41599930, що знаходиться за адресою:   03040, м.Київ, вулиця Васильківська, будинок 3 оголошує про закупівлю послуг за напрямком: Розробка бази даних, сайту, додатку, адміністрування електронних сервісів «Ліки Контроль» протягом грудня 2021 року – червня 2022 року шляхом проведення відкритого тендеру. Закупівля проводиться в  рамках виконання Угоди між Угоди між ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ “ЛІКИ КОНТРОЛЬ”   та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» №018EUES08-05268/01 «Інформування пацієнтів про можливості державної програми «Доступні ліки» та адвокація розширення програми».

Загальний опис ситуації:

Захист прав пацієнтів, розширення доступу пацієнтів до якісних, ефективних та безпечних лікарських засобів та медичних послуг – основна мета  Громадської організації  «ЛІКИ КОНТРОЛЬ».

Завдання організації – створення та впровадження електронних сервісів для збільшення можливостей  доступу  до якісних, безпечних, ефективних та доступних лікарських засобів, забезпечивши широке інформування населення щодо можливостей безоплатного отримання лікарських засобів та надання можливості вибору аналогів препаратів, популяризація усвідомленого споживання ліків.

Електронні сервіси «Ліки Контроль» базуються на офіційних державних даних. Розміщення препаратів в базі відбувається на основі наказів Міністерства охорони здоров’я України щодо реєстрації та перереєстрації лікарських засобів.

Розміщення препаратів в базі відбувається на основі наказів Міністерства охорони здоров’я України щодо реєстрації та перереєстрації лікарських засобів.

База даних заборонених серій препаратів формується на підставі розпоряджень Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Копії наказів про заборону можна переглянути прямо в мобільному додатку.

Завдання в рамках закупівлі:

  1. Підтримка в актуальному стані та адміністрування електронних ресурсів та сервісів «Ліки Контроль»:
  1. Програмна обробка державного Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації – додавання даних реєстру в базу даних (БД) Ліки Контроль, позначення препаратів з програми логотипом «Доступні ліки» та відображення референтних цін для препаратів-учасників програми.
  2. Розробка сценарію діалогів чат-боту. Функції: пошук аптеки учасниці програми Доступні ліки, пошук препарату з програми Доступні ліки, список препаратів Доступні ліки, покрокова інструкція отримання препаратів за програмою.
  3. Розробка чат-боту для користувачів з невеликих міст та сіл для інформування про аптеки, де вони зможуть отримати препарати за програмою «Доступні ліки» на програмній платформі. Підтримка рішення протягом 2022 року.
  4. Розробка АРІ для завантаження даних з порталу відкритих даних про аптеки, що уклали договори з НСЗУ на участь у програмі «Доступні ліки» в БД Ліки Контроль та щомісячного оновлення даних.
  5. Доопрацювання алгоритму розсилки листів користувачам сервісу «Домашня аптечка» Ліки Контроль з повідомленням про те, що препарати, які є в аптечці користувача тепер можна отримати безоплатно або з мінімальною доплатою за програмою «Доступні ліки».

Термін надання послуг/виконання робіт: грудень 2021 року – червень 2022 року.

Форма для заповнення цінової пропозиції додається.

Пропозиції в електронному вигляді на адресу очікуються до 17:00,  15.11.2021 р.

Контактна особа з боку ГО «Ліки Контроль»  – Наталія Гуран , e-mail