Вітаємо на «Ліки Контроль»! Якщо вам подобається те, що ми робимо, допоможіть нам щомісячним внеском від 50 гривень. Це дешевше  2-х літрів пального,  ви  підтримаєте роботу всього проекту і зробите Україну здоровішою.

Після госпіталізації лікар зробить вам призначення, не поспішайте в аптеку. Спочатку перевірте, які з препаратів, вказаних у списку є в Нацпереліку.

  • Зайдіть в додаток Ліки Контроль в розділі «Перегляд інструкцій» знайдіть призначений препарат, якщо препарат має позначку «Нацперелік», лікарня має надати вам ці ліки БЕЗОПЛАТНО, без будь-яких доплат чи благодійних внесків.
  • Якщо призначений вам препарат не позначений логотипом Нацперелік, зайдіть в розділ «Пошук аналогів» і знайдіть аналог до призначеного препарату. Якщо серед аналогів є препарати, позначені логотипом Нацперелік, зверніться до лікаря за уточненням призначення.

  • Також перевірити, чи входить призначений вам препарат в Нацперелік ви можете на нашому сайті.

Наполягайте на своєму праві отримати ліки безоплатно, звертайтесь до головного лікаря закладу. Якщо в лікарні ви не отримали ліки, що входять в Нацперелік, зверніться зі скаргою до головного лікаря закладу і керівництва відповідного департаменту охорони здоров’я, додавши перелік лікарських засобів, у яких було відмовлено, та копію призначення лікаря.

Заповнити форму скарги і роздрукувати її дуже просто

Зазначте (виберіть з випадаючого списку) область, район, населений пункт та лікарню, ПІБ головного лікаря.

Почніть вводити назву препарату, виберіть препарат та «+» додайте його до переліку.

Зазначте свої дані та роздрукуйте скаргу. Подайте скаргу  в обласний департамент охорони здоров’я.

 

ЛІКИ З НАЦПЕРЕЛІКУБЕЗОПЛАТНІ ДЛЯ КОЖНОГО ПАЦІЄНТА ЛІКАРНІ

Захистіть своє право на лікування цими препаратами, чия ефективність,  безпека і терапевтична дія доведена у світі!         

Сервіс Ліки для онкохворих- Підпишись на життя  відображає ліки, які закуповуються державою за напрямом онкологічні та онкогематологічні захворювання, а також ліки з Національного переліку основних лікарських засобів. Крім того на сайті можна налаштувати та отримувати повідомлення про надходження призначених препаратів у вибраний регіон.

Ми покажемо ліки, які закуповуються державою    за напрямками: онкологічні та онкогематологічні захворювання (дорослі та діти).


Завантажуйте Ліки Контроль безкоштовно

  

 

 

Дивіться також статтю: Швидка перевірка ліків