Тендер на розробку електронних сервісів

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ЛІКИ КОНТРОЛЬ” ЄДРПОУ 41599930, що знаходиться за адресою:   03040, м.Київ, вулиця Васильківська, будинок 3 оголошує про закупівлю послуг за напрямком: Розробка бази даних, сайту, додатку, адміністрування електронних сервісів «Ліки Контроль» протягом грудня 2021 року – червня 2022 року шляхом проведення відкритого тендеру. Закупівля проводиться в  рамках виконання проєкту ГО “ЛІКИ КОНТРОЛЬ”  «Протидія порушенням прав пацієнтів при отриманні медичних послуг  в рамках програми медичних гарантій» за кошти МФ «Відродження».

Загальний опис ситуації:

Захист прав пацієнтів, розширення доступу пацієнтів до якісних, ефективних та безпечних лікарських засобів та медичних послуг – основна мета  Громадської організації  «ЛІКИ КОНТРОЛЬ».

Завдання організації – створення та впровадження електронних сервісів для збільшення можливостей  доступу  до якісних, безпечних, ефективних та доступних лікарських засобів, забезпечивши широке інформування населення щодо можливостей безоплатного отримання лікарських засобів та надання можливості вибору аналогів препаратів, популяризація усвідомленого споживання ліків.

Електронні сервіси «Ліки Контроль» базуються на офіційних державних даних. Розміщення препаратів в базі відбувається на основі наказів Міністерства охорони здоров’я України щодо реєстрації та перереєстрації лікарських засобів.

Завдання в рамках закупівлі:

  1. Підтримка в актуальному стані та адміністрування електронних ресурсів та сервісів «Ліки Контроль»:
  1. Програмна обробка державного Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації – додавання даних реєстру в базу даних (БД) Ліки Контроль, позначення препаратів з програми логотипом «Доступні ліки» та відображення референтних цін для препаратів-учасників програми.
  2. Розробка сценарію діалогів чат-боту. Функції: пошук аптеки учасниці програми Доступні ліки, пошук препарату з програми Доступні ліки, список препаратів Доступні ліки, покрокова інструкція отримання препаратів за програмою.
  3. Розробка сценарію діалогів чат-боту. Функції: (Viber та Telegram чат-бот) для онкопацієнтів (ЗН трахеї, бронхів, легень) щодо можливостей безоплатних діагностики та лікування в рамках ПМГ, можливостей відстояти свої права в медичних закладах у разі відмови закладу надавати медичні послуги безоплатно. Підтримка рішення протягом 2023 року.
  4. Розробка  електронного сервісу «Календар профілактичних оглядів та вакцинації для дорослих», щодо можливостей безоплатних діагностики та лікування,  проведення профілактичних щеплень в рамках всіх пакетів ПМГ, можливостей відстояти свої права в медичних закладах у разі відмови закладу надавати медичні послуги безоплатно. Підтримка рішення протягом 2023 року.
  5. Розробка АРІ для завантаження даних з порталу відкритих данихпро заклади охорони здоров’я, що уклали договори з НСЗУ  в БД Ліки Контроль та щомісячного оновлення даних.
  6. Доопрацювання алгоритму відображення орієнтовних цін на препарати на веб-сайті організації, розробка інформаційних банерів щодо можливостей отримання препаратів та медичних послуг для окремих груп пацієнтів.

Термін надання послуг/виконання робіт: вересень 2022 року – квітень 2023 року.

Форма для заповнення цінової пропозиції додається.

Пропозиції в електронному вигляді на адресу очікуються до 17:00,  22.09.2022 р.

Контактна особа з боку ГО «Ліки Контроль»  – Наталія Гуран , e-mail