ОТРИМУЙТЕ БЕЗОПЛАТНЕ ЛІКУВАННЯ РМЗ

Чат-бот “Лікуйся” став незамінним помічником для жінок, яким діагностували рак молочної залози. Адже він містить інформацію, як безоплатно отримати лікування. 

Щоб полегшити пошук потрібних даних, ми оновили чат-бот. Тож давайте познайомимося з новаціями корисного сервісу:

  • Спрощена навігація, швидший пошук інформації та новий дизайн. 
  • Діагностика” та “Лікування” стали окремими пунктами в меню. 
  • Оновлено перелік лікарень, де можна пройти обстеження (усі вони – уклали договір з НСЗУ). Нагадаємо, пацієнтки одразу бачать адресу закладу, контактні номери ти електронну пошту. Також можна скористатися картами і прокласти маршрут від дому до клініки.
  • В розділ “Найчастіші питання” додали пам’ятки для пацієнтів. Вони допоможуть захистити свої права і отримати безоплатне лікування там, де воно передбачене. 
  • У “Найчастіших питаннях” відтепер доступний посібник для пацієнток. Він розроблений міжнародною спілкою NCCN і розказує про усе-усе зрозумілою мовою: які різновиди раку грудей бувають, які види терапії можуть призначити, що означають лікарські шифри у діагнозі. Ще один важливий блок інформації – до чого готуватися жінці та  як лікують за кордоном.    

Як вам оновлення? Але є дещо незмінне. Чат-бот “Лікуйся” – це ваш помічник у безоплатному лікуванні раку молочної залози. Розгубилися? Не знаєте, до кого звернутися? Думаєте, що лікування це дорого? 

По-перше, у 98% випадках рак молочної залози виліковний. Якщо своєчасно його діагностувати. По-друге, обстеження та терапія не виснажують сімейний бюджет. Держава передбачила безоплатне лікування раку грудей. По-третє, чат-бот “Лікуйся” допоможе розібратися в усіх нюансах: що зробити в першу чергу, до кого звернутися, які процедури можуть призначити. Також нагадаємо, що не обов’язково лікуватися за місцем прописки. 

Тримайте покликання на бота у Viber або ж Telegram   і поділіться корисними лінками з подругами.