Вітаємо на «Ліки Контроль»! Якщо вам подобається те, що ми робимо, допоможіть нам щомісячним внеском від 50 гривень. Це дешевше  2-х літрів пального,  ви  підтримаєте роботу всього проекту і зробите Україну здоровішою.

%d0%b1%d0%b0%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%85-%d0%bb%d1%96%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d1%8c2

Сервіс Ліки Контроль  базується на державних даних. Містить всі зареєстровані в Україні лікарські засоби з інструкціями до них.

Ми відслідковуємо нормативні документи та оновлюємо базу даних двічі на добу:

  • Розміщення препаратів в базі відбувається на основі наказів Міністерства охорони здоров’я України щодо реєстрації та перереєстрації лікарських засобів.
  • База даних заборонених серій препаратів формується на підставі розпоряджень Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Копії наказів про заборону можна переглянути прямо в мобільному додатку.

Повідомлення щодо  умов зберігання препаратів  формуються з офіційних інструкцій до медичного застосування препаратів.16cons2-jumbo

Рекомендації щодо візуального контролю лікарських засобів з метою виявлення невідповідностей, базуються на основі рекомендацій Всесвітньої організції охорони здоров’я, Європейського директорату якості лікарських засобів,  Адміністрації продовольства та лікарських засобів США, Держлікслужби України.


%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d1%8f2Фотозразки
маркування лікарських засобів містять всі зразки маркування, які наведено в Законі України “Про лікарські засоби”.

Пошук аналогів лікарських засобів у мобільному додатку Ліки Контроль та на веб-порталі  здійснюється за міжнародною АТС-класифікацією.

Показ результатів пошуку лікарських засобів відбувається в алфавітному порядку.

У випадку виявлення будь-яких невідповідностей маркування, очевидному порушенню умов зберігання лікарських засобів, зверніться до керівництва аптечного закладу, або повідомте про порушення. Контактні дані наведено в окремому розділі мобільного додатку «Ліки Контроль».

Завантажуйте Ліки Контроль безкоштовно