Безоплатна діагностика дорослих українців

ЛІКИ КОНТРОЛЬ ПРЕЗЕНТУЮТЬ СЕРВІС ДЛЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ДІАГНОСТИКИ КОЖНОГО ДОРОСЛОГО УКРАЇНЦЯ

Громадська організація “Ліки контроль” створила новий електронний сервіс чат-бот “Календар здорових українців”. Його завдання – підвищити обізнаність про можливості безоплатної діагностики та лікування, про перелік медичних послуг, які фінансуються з державного бюджету, та права пацієнтів загалом. Показати, що профілактика – це не лише важливо, а і просто та доступно. 

Сервіс побудований на основі рекомендацій ВООЗ, Центру громадського здоров’я МОЗ України та сімейних лікарів. Чат-бот використовує актуальні дані НСЗУ щодо місць надання медичних послуг.

Презентація відбудеться 17 січня об 11:00 в Українському кризовому медіа-центрі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2). З питань акредитації журналістам слід надіслати лист на одну з електронних адрес: nata.guran@gmail.com, vorona.dar.m@gmail.com. Вказавши своє прізвище та ім’я, контактний телефон, та ЗМІ, яке представляєте.  

А усі охочі зможуть переглянути трансляцію на фейсбук-сторінці “Ліки Контроль”.

У пресбрифінгу візьмуть участь розробники та представники медичної спільноти. Йтиметься про медичні гарантії та доступність безоплатної медицини. Як за допомогою чат-боту пройти діагностику, не витрачаючи коштів. Що робити, якщо в лікарні вимагають гроші чи “благодійні” внески. І як заощаджувати завдяки  регулярним візитам до лікаря. 

Бот доступний у месенджерах Telegram і Viber. Після презентації покликання на сервіс будуть розміщені на всіх наших інформаційних майданчиках.

Приєднуйтеся і слідкуйте за новинами “Ліки Контроль”: